KIDZ MANAGEMENT

KIDZ MANAGEMENT MILOU VERMEER FOUNDER EIGENARESSE

Milou, 28 jaar en founder van Kidz Management, heeft haar liefde voor enerzijds media en anderzijds kinderen gecombineerd en vormgegeven in een kindermodellenbureau gebaseerd op een geheel nieuw concept.
Uitvalsbasis voor haar internationaal georiënteerde onderneming is Nederland, waarbij haar personal touch een van haar pluspunten is.

De afgelopen jaren heeft Milou, afgestudeerd in 2016 aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, veel gewerkt in de mediabranche. Ze heeft in deze periode vooral een bijdrage aan de totstandkoming van tv-programma’s geleverd en online video’s gemaakt.

Vervolgens is Milou begonnen als manager van kinderen op social media (Instagram) met grote accounts. Ze had al snel door dat ze met haar unieke werkwijze een gat in de markt kon opvullen: hierdoor biedt ze kinderen een nationaal en internationaal podium als solide basis voor een snel groeiende naamsbekendheid.
Milou’s sprankelende persoonlijkheid, doorspekt met de nodige daadkracht, mag niet onvermeld blijven. Net als haar ‘out of the box’ denken en haar 24/7 passie voor haar modellen.

Kidz Management wil een afspiegeling zijn van onze multiculturele samenleving. Daarom is Milou steeds op zoek naar nieuwe gezichten, want onze maatschappij verandert ook voortdurend. Haar specialisatie betreft kinderen t/m 18 jaar. Enkele kinderen hebben Kidz Management exclusiviteit gegarandeerd. Dit gegeven maakt het voor Milou makkelijker succesvol aan de opbouw van de modellen carrière van de betreffende kinderen te werken.

Het hoofddoel van Kidz Management is het binnenhalen en beheren van opdrachten voor uw kind. Daarnaast kan Kidz Management u o.a. helpen met het opbouwen van een portfolio voor uw zoon of dochter. Kortom: Milou ontzorgt u als ouder in haar rol als personal manager van uw kind!

Heeft u nog een vraag? Neem snel contact op met Milou door middel van onderstaande button!