Model worden?

Uw kind aanmelden als potentieel model kan gemakkelijk via het aanmeldformulier op de website. Wij ontvangen naast de persoonlijke gegevens graag foto’s van uw kind die up-to-date zijn. Het is belangrijk goed fotomateriaal van uw kind te sturen. De 3 foto’s moeten duidelijk zijn en het liefst met een neutrale achtergrond.

 

Inschrijving is geheel kosteloos.

 

Aanmeldprocedure

Het aanmelden van uw kind is slechts een voorstel, als er binnen 2 weken geen contact met u wordt opgenomen hebben wij besloten uw kind ditmaal niet in te schrijven bij Kidz Management. Over het besluit wordt niet gecorrespondeerd, wel kunt u het nog een keer proberen. Wij raden aan goed te kijken naar de voorwaarden en eventueel veel te oefenen! Indien er wel contact opgenomen wordt en uw kind is ingeschreven, ligt de uiteindelijke boeking van het model bij de klant en niet bij Kidz Management.

LET OP: Wegens succes en de vele aanmeldingen is er momenteel sprake van een wachtlijst. Indien dit het geval is wordt er uiteraard binnen 2 weken na inschrijving contact met u opgenomen. Eventueel samenhangende castingdagen kunnen kosteloos bezocht worden.

Foto 1: Headshot

Een foto vanaf de nek of een close up van het gezicht

Foto 2: Profile

Een foto van het zijaanzicht waarop duidelijk gezichtsvorm te zien is

Foto 3: Full length

Een volledige foto van top tot teen

Voorbeeld:

  REGISTRATION FORM

  EXPERIENCE
   

  Opmerkingen / Comments:


   

  Werkt het aanmeldformulier niet? stuur dan alle gegevens + maximaal 3 foto’s naar: apply@kidzmanagement.nl  / Does the registration form not work? send all data + maximum of 3 photos to: apply@kidzmanagement.nl